woensdag 11 december 2019

galerie Sigmund

Voor liefhebbers zijn gesigneerde originelen van de strips uit de Volkskrant te koop. Sigmund en zijn patiënten worden met pen en inkt getekend op Schoeller Durex 342 M papier. De teksten zijn geletterd met een watervaste en lichtbestendige Pilot Drawingpen. Elke strip is 275 mm breed en 75 mm hoog. De prijs is 485 euro, dit is inclusief 6% BTW en verzendkosten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u interesse heeft in een bepaald origineel, vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Bij omschrijving geeft u aan om welke strip het gaat, dit kan op een aantal manieren:

  1. U kent de strip uit de Volkskrant. Voor het laatste plaatje staat een code van zes cijfers (jaartal-maand-dag), vul deze in en geef een korte omschrijving van de strip.
  2. U kent de strip uit een van de Sigmundboeken. Geef dan de titel van het boek, het paginacijfer en of het de bovenste, middelste of onderste strip betreft. Graag ook een korte omschrijving.
  3. U heeft de strip ooit ergens gelezen, maar weet niet meer waar, wanneer of waarom. Geef dan een zo goed mogelijke omschrijving van de strip, zodat er een zoekteam op gezet kan worden.

Na ontvangst van uw formulier krijgt u een mail waarin staat of het origineel van uw keuze beschikbaar is. Wanneer het verschuldigde bedrag op NL38 INGB 0004 8542 83 t.n.v. P.I. de Wit te Amsterdam is ontvangen wordt het bestelde gestuurd naar het aangegeven adres.