maandag 25 mei 2020

Wilbert Plijnaar
Rotterdammer in Hollywood

In november verschijnt de exclusieve uitgave Wilbert Plijnaar, Rotterdammer in Hollywood. Naast een uitgebreid dossier over deze stripmaker, scenarist, ideeënman, illustrator en story artist, bevat dit art book de legendarische en hilarische strips Koen Kalkoen en Ko en Oom Jo uit de Eppo. Daarnaast zijn de bijdragen aan Donald Duck en Pep opgenomen en bevat het een ruim overzicht van zijn stijlvolle oeuvre als illustrator. Wilbert Plijnaar is sinds 1995 woonachtig in Hollywood en heeft de afgelopen 25 jaar als story artist aan talloze succesvolle animatiefilms als Ice Age, Shrek en Despicable Me zijn naam verbonden. Deze periode krijgt in deze uitgave ruim aandacht in tekst en beeld.

Technische gegevens: Hardcover, circa 240 pagina's in kleur, formaat 260 x 240 mm liggend, genaaid gebonden, prijs € 45,-

Wilbert Plijnaar, Rotterdammer in Hollywood verschijnt in een beperkte oplage. Om zeker te zijn van een exemplaar bieden wij u de mogelijkheid om nu vast te bestellen. Maak daartoe € 52,50,- (boek plus verzendkosten) over op bankrekening NL 38 INGB 00048542 83 t.n.v. Peter de Wit-Strips o.v.v. Wilbertboek. Rond half november wordt het boek gestuurd naar het door u opgegeven adres.